Testpmw

Testpmw

Feature

7 mrt 2018 0

Gegrepen door een verhaal in de krant. Gebeurd tijdens de Volvo Ocean Race. Het gaat over de tragische dood van de Brit John Fisher. Overboord geslagen tijdens een storm op de Zuidelijke Oceaan. Drie dagen varen naar de eerste haven. Ik werd er emotioneel van. Het was geen verdiet dat overheerste. Al is het natuurlijk treurig nieuws. Nee, het was een rare mengeling van trots, respect en een vleugje oergevoel. Een gevoel van het echte leven. Hard en meedogenloos. Een uiteenzetting van mijn visie en mening.

Lees meer...

16 nov 2017 0

Wie ik? Ja, jij! We zijn allemaal gek op onze eigen manier. Gelukkig maar, want ander zou het toch een verdomd saaie boel worden. Toch willen de meeste mensen gewoon normaal zijn. Wat is normaal eigenlijk? Wie bepaald normaal? Hoe dan ook, soms stelt het leven ons op de proef. Een dierbare overlijtd, een lange relatie eindigt of er moet een belangrijke, maar moeilijke keuze gemaakt worden. Juist in deze tijd kunnen we alle hulp gebruiken. Vrienden staan je bij, maar kunnen er niet altijd voor jou zijn. Misschien een psycholoog of een coach? Wat! Maar ik ben echt niet gek hoor. Klopt, maar het kan je wel helpen.

Lees meer...

27 okt 2017 0

/*Horizontaal*/ /*Stijl 1*/ Een horizontale foto in de midden.

BESCHRIJVING
Lees meer...
Picture My Way maakt gebruik van cookies. Yammie! Je kan er meer informatie over vinden in mijn privacy verklaring. Ben je het er mee eens? Klik dan 'Ok'. Uiteraard mag je mijn cookies ook weigeren.
Privacyverklaring Ok Weigeren