Mijn mooiste foto's laat ik graag aan jou zien.

Fotografie


Fotografie is een van de redenen voor mij om de wonderlijke natuur in te trekken en op avontuur te gaan. Tijdens mijn reizen kan je er zeker van zijn dat ik mijn fototoestel bij heb. Ik houd er van nieuwe plekken te ontdekken. Deze plekken leg ik vast op de gevoelige plaat.

Fotografie is één van mijn grote passies.

De schoonheid van de natuur is mijn grootste inspiratiebron. Dit wil ik zo graag delen. Ik wil jou laten zien hoe mooi onze planeet is. Ik hoop dat jij, ik en onze kinderen net als wij kunnen blijven genieten van de wonderen der natuur.

Icon Instagram Picture My Way

Mijn Wens


Jou de schoonheid van onze aarde laten zien

Mijn Collecties


Ik heb mijn mooiste foto's voor jou geselecteerd. Ik heb ze gerangschikt en ondergebracht in verschillende collecties. Je kan ook alle collecties tegelijkertijd bekijken.

Geniet ervan.

 

 

Ik wil alles zien!

Fotoverhalen


Veel van mijn fotos vertellen een verhaal. Een dieper verhaal. Niet over hoe de foto tot stand is gekomen. Mijn verhalen gaan over wat ik in de foto zie. Dit kan per persoon verschillen. Dat is niet erg. Misschien herken je jezelf in een verhaal, misschien ook niet. Laat je het me weten?

Picture My Way maakt gebruik van cookies. Yammie! Je kan er meer informatie over vinden in mijn privacy verklaring. Ben je het er mee eens? Klik dan 'Ok'. Uiteraard mag je mijn cookies ook weigeren.