Een Kleine Gift
Chips op een gekleurde tafel

Een Kleine Gift

31 dec 2017

Gewoon een klein verhaaltje om een glimlach op jouw gezicht te toveren. Hopelijk lukt het! Tijdens het wandelen van de Cumbria Way was er één nacht bij die echt ellendig was. Hels heb ik die nacht ook al genoemd. Achteraf kan ik er hard om lachen. Na deze zware nacht overleefd te hebben, kwamen er gelukkig weer allerlei mooie dingen op mijn pad.

Marktkoopman

Die ochtend, toen de zon weer doorbrak en mij verwarmde, greep ik mijn kans om mijn spullen te drogen. Ik had al mijn spullen uitgestald langs het pad in het gras. Gekscherend zei ik tegen voorbijgangers: ‘Mocht u interesse hebben dan hoor ik het graag.’ Ik wees hierbij naar mijn spullen. Na dezelfde grap een aantal keer herhaald te hebben, overigens iedere keer met succes, raakte ik met twee geoefende wandelaars aan de praat. Ik vertelde mijn verhaal van de nacht ervoor. We moesten er allen hard om lachen. 

Benieuwd wat ik die nacht beleefde? Lees het in mijn blog 'De vreemde heeft een Naam'.

Het prachtige Engelse landschap langs de Cumbria Way. Mijn spullen zijn aan drogen langs de Cumbria Way

Wie het kleine niet eert...

Één van de twee mannen deed plotseling zijn rugzak af. ‘Ik heb iets voor jou!’ zei hij. Hij spitte heel zijn rugzak door en haalde uiteindelijk een klein broodtrommeltje onderuit zijn rugzak. Voorzichtig opende hij zijn trommeltje. Hij toverde er een zakje chips uit. Hij gaf het aan mij met de woorden: ‘Hier deze is voor jou. Ik mag het toch niet mee terug nemen van mijn vrouw.’ Dit is toch te gek! Ik vond dit erg speciaal. Niet dat ik een zakje chips van hem kreeg, maar dat hij de moeite nam om heel zijn tas door te spitten. Ik denk er altijd aan terug met een lach. De chips was overigens erg lekker. Het zijn de kleine dingen die het leven de moeite waard maken.

Wouter

Ola! Thanks for catching up with me! Please leave me a nice comment or a constructive criticism.

Did you really like it? Sharing is caring. Spread the word and let your friends know!

  • Icon Instagram Picture My Way
  • Icon Newsletter Picture My Way
  • Icon Facebook Picture My Way

Hey, laat iets van je horen! Je maakt me blij met een leuke reactie of opbouwende en kritische post.

Vond je het waardevol? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang één keer per 2 weken mijn nieuwste blogs in jouw mailbox.

  • Icon Instagram Picture My Way
  • Icon Newsletter Picture My Way
  • Icon Facebook Picture My Way
Wouter
Picture My Way maakt gebruik van cookies. Yammie! Je kan er meer informatie over vinden in mijn privacy verklaring. Ben je het er mee eens? Klik dan 'Ok'. Uiteraard mag je mijn cookies ook weigeren.